lördag 20 mars 2010

Lördagen blir varmast hittills???

Står ju i nyheterna.. Så måste ju stämma ;)

http://www.aftonbladet.se/vader/article6808986.ab

Får se, solen skiner (lite då och då)..
Kollar på termometern visar 9 plusgrader ute.

Igår kolla jag på Let’s Dance som sagt, blev glad att Willy åkte ut. Kan fortfarande inte fatta hur folk tänker.. Han kunde ju inte dansa och blev ju inte bättre heller . Detta är ju en danstävling inte en personlighets tävling. Tommy är ju sådär förtjust i Let’s Dance, lika som om Melodifestivalen…. Så han smet iväg en stund till grannen. Önska jag hade en grannae som kunde smitit över till mig lite då och då... Tommy kom tillbaka en stund efter det slutat, blev det till att sätta på filmen. Pausade såklart när de skulle visa vem som skulle åka ut.

Älskar verkligen dessa the twilight saga filmer …
Längtar till tredje filmen kommer ut på bio. Sen lär det såklart göra en av fjärde… längtar!!!!!


Vampyrer i helhet är ju lite spännande ;)
Kollar ju även på Vampires Diary som går på torsdagar.

Så bra och de är ju såå snygga!!

Idag fick man sovit till halv tio i alla fall… Tommy åkte redan vid tio till Calle för att hjälpa honom med lägenheten. Målas klart ska det göra. Sen vill han ju såklart flytta in med alla möbler också. Lär ju ta ett tag…

Vi är nyduschade och ny matade.

Nadja kom själv och sa att hon ville duscha, bra att hon tycker det är kul. Sen grillade vi mackor i ugnen. Hon pratar mycket om nu att hon legat i min mage, leker bebis m.m. Frågar mycket om vad vi heter.. Vad heter mamma, vad heter pappa, vad heter mormor, vad heter moster, sen kommer vad heter Magnus!! Moster har ju alltid Madelene kallat sig, så hon har ju en också “titel”  sen ett namn till den med Magnus, Martin, Malin och Mikael har vi och de inte kallar annat för en deras namn. Så detta försöker hon nu få grepp om. Sen är det lite konstig för henne att mamma heter Marie och mormor Marie-Louise. Rätt lik för henne antagligen. Jag är ju döpt efter min gammelmormor som heter Maria. Fattar inte varför de inte döpte mig till Maria i stället för Marie. Båda namnen som kommer från grekiskan och betyder "önskebarn" eller "stark"… men, men. Marie funkar ju… :)

Lite mer info om dessa vackra namn:
"Maria är ett kvinnonamn, och en grekisk eller latinsk form av det ursprungliga arameiska namnet Mariam, (hebreiska Mirjam, arabiska Maryam). En svensk form av namnet är Marja, och likaså smekformerna Maj och Maja. Den engelska formen av namnet är Mary, den franska är Marie. I flera europeiska länder är Maria/Marie också vanligt förekommande som mansman."

Idag ska Nadja till mormor senare, då funderar jag på att gå till Lerum med Montana och hämta ut ett paket med två par byxor. Hade beställt två i storlek L, men de va lite stora.. HURRA för det. Men behöll dem, blir perfekta att ha första tiden när man är gravid… så beställde två par till i storlek M, för de var jätte sköna. Beställde bara svarta, men visar en bild på de gråa också. Syns lite bättre hur modellen är.


Vem vet, kanske blir ett par gråa också... :)

3 kommentarer:

Madelaine sa...

vi började se new moon i går men orkade inte se klart gör det idag :) Så bra!! Snygga byxor med vart har du beställt dem?

Marie Karlsson sa...

De är köpte på ellos, både snygga och bekväma :)

Anna (Vilma, Alfons o Majsan) sa...

Jag har hört att de ska göra två filmer av sista boken =D