tisdag 2 februari 2010

Minns inte alls....

Kan inte minnas sist vi hade en sådan här vinter.. fast bättre med snö än tö.. men f*n vilken kaos det blir i trafiken!! Omöjligt att komma till jobbet i tid.... om man nu inte väljer att åka väldigt tidigt hemifrån såklart!!


Min baksida just nu.....

Goda nyheter, för mig i alla fall... Maila dem på Nordik i går kväll då jag verkligen inte kunde hitta tavlan någonstans att köpa (på nätet), fick svar i dag... den kommer nog in nästa vecka igen!! Jippi!!! Om man nu hinner dit innan den tar slut.. men maila tillbaka och kolla om man kunde boka den.

Hitta en bild på den hos någon annan som haft turen att få köpt den..  så här ser den ut hos henne!!

Suddig bild... men rätt snygg va???

Blev ingen takfläkt idag...
Vem vill ge sig ut och köra ut till stan i detta vädret??
Nä.. sådan panik är det då inte!!

Får ju lite efterlängtade gäster på lördag, som jag hoppas kommer överlever kvällen.
Två av dem är allergiska mot katter.. så har man ju tre stycken också, men hoppas verkligen det kommer gå bra ändå. Montana är i allafall allergivänlig.

Har inte kommit på vad vi ska bjuda på än.. några förslag??

Håller på med lite ”konst” i köket… bara en ”blomma kvist” kvar, väntar på att Tommy nattat klart Nadja eller rättare sagt vaknar. För han somnar alltid hos henne, innan henne. Hon la sig sju, och om man ser på klockan nu kan man ju misstänka att han somnat.. så får väl gå och väcka han när jag skrivit klart.. För vill nog inte ha den där vi kom pratade om.. Så får väl vara snäll och kolla med honom först.. Men han brukar inte vara så svår att övertala.. Ser ni väl på lägenheten..

Lite rosa i badrummet, blommor i köket på stolarna och nu även väggen och lite djurmönster i storarummet. ;)
Men har absolut inte "kört över" honom, vi har varit överens om det mesta faktiskt. Han har kanske bara bra (min) smak, eller så bryr han sig inte alls.


Bild från IKEA´s sida där vi köpte det, men blir inte precis så!!

Ska blir spännande att gå ut med Montana sen… lär ju inte synas i snön, med tanke på att han inte lär nå ”över” den..

Montana förra vintern... Nu är han mer kortklippt så några snöbollar lär det inte bli i pälsen som då..

3 kommentarer:

Madelaine sa...

Hoppas ni hittar tavlan ni vill ha! Finns massor ni kan bjuda på rostade rotfrukter och typ köttfärsbiffar med rosmarin är ju supergott! Men lite turkisk yogurt till! El varför inte en god soppa med hembakt bröd... el tacos. Jag eller nåt helt annat ;)

Jag sa...

Hahaha, vilken rolig bild på Montana! =) Ja det är verkligen massor med snö!
Vi ska bjuda på detta på lördagens kalas: kokta Pastaskruvar i gratängform, sen ett lager med tacosköttfärs (mkt krydda, smaken försvinner med pastan!), sen en blandning av lätt-creme fraiche och creme bonjours vitlök och örter-creme fraiche, och så ev lite nachos och/eller osty på toppen. severar med sallad och tacosås! hur gott som helst!

Marie Karlsson sa...

oj... tipsen låter kanon goda!! Ska föra vidare dem till kocken :)