söndag 14 februari 2010

Kommit hem...

Nu har min lilla tavla kommit hem, eller lilla och lilla..
rätt stor är den och helt UNDERBAR!!!!



Helgen har varit lugn...
Blev sittade själv framför melodifestivalen för Tommy somnade (som vanligt) när han natta Nadja. Sen blev det lite "Vänner"..

Låtarna va la sådär.. den första som gick vidare med Eric Saade va ju okej, men inte den andra med Andreas Jonsson.. (eller va de nu hette pojkarna). Va inte alls lika kul och kolla på det dennan gången, helt själv. Alltid roligare att vara några när man kolla på den, så hamna framför datron X antal gånger och spelade lite i stället lite då och då.

Idag blir det ingen bio som vi planerat, den filmen vi vill se är totalt fullbokad eller så fanns det bara plaster där man inte satt ihop. Nä.. väntar vi hellre, kunde inte heller komma överens om någon annan film.
Så blir mys hemma ikväll istället....

Ska även fira syrran idag,
fyller år imorgon men blir firning idag vid fyra.

Va ett tag sen man va ute och skaka rumpan på dansgolvet nu...inte varit några tillfällen till det heller.

Jenny i nere i Skåneland har vi blivit nerfrågade till igen, jag då som inte har något större liv kan ju när som helst (känns det som), så får se när Malin kan. Så kanske det blir en liten resa ner dit snart. Alltid lika kul....

Har även planerat in en dag då jag ska ut och äta med några från jobbet och några som har jobbat på jobbet. Ska bli trevligt...

Även om mysiga hemma kvällar är hur sköna som helst.. behöver man eller jag i alla fall få komma iväg från hemma och träffa lite folk. Få lite socialt umgänge, vad man gör är sak samma. Bara man får träffat lite folk.  

Nä.. ska återgå till lite söndags städning...



Inga kommentarer: